Descopera noul Santa Fe

Hyundai Santa Fe foto fata

Personalitate si dinamism

Designul noului model atrage prin grila tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri, proiectoarele si luminile de zi cu aspect futurist.

Alaturi de designul remarcabil, Santa Fe este dotat cu o serie de tehnologii inteligente si propulsat de motoare imbunatatite, cu eficienta sporita.

Hyundai Santa Fe foto spate
Hyundai Santa Fe foto complet

Head-Up Display (HUD)

Noul afisaj reprezinta o premiera pentru Hyundai, prin intermediul ecranului de 8.5 inch fiind proiectate detalii relevante in campul vizual al conducatorului auto. HUD asigura lizibilitate excelenta, precum si procesare rapida a informatiilor.

Hyundai Santa Fe HUD

Asistenta pentru iesirea in siguranta

Sistemul previne accidentele blocand temporar usile, atunci cand un vehicul se apropie din spate. Folosindu-se de radar, sistemul detecteaza apropierea unui alt vehicul si avertizeaza conducatorul auto in cazul in care una dintre usi este deschisa. Sistemul permite astfel tuturor pasagerilor sa coboare in siguranta din masina.

Hyundai Santa Fe asistenta iesire

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul DAW sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Hyundai Santa Fe DAW

Performante rutiere

Hyundai Santa Fe performante rutiere

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

Functionalitate si confort

Hyundai Santa Fe functionalitate

Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 litri.


Expresiv si versatil

Echipari Exterior

Hyundai Santa Fe echipari exterior

Blocuri optice duble

Hyundai Santa Fe blocuri optice

Blocurile optice duble includ luminile de zi cu LED, pozitionate deasupra farurilor cu LED.

Faruri LED

Hyundai Santa Fe faruri led

Farurile LED adauga o alura impresionanta, permitand comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte datorita sistemului de asistenta pentru faza lunga (HBA).

Grila tip cascada

Hyundai Santa Fe grila

Designul noului model atrage prin grila tip cascada, de mari dimensiuni.

Simplitate si eleganta

Hyundai Santa Fe silueta

Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla si eleganta a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate.

Plafon panoramic

Hyundai Santa Fe panoramic

Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic.

Stopuri LED tip 3D

Hyundai Santa Fe stopuri 3D

Noile blocuri optice spate cu LED de tip 3D confera noului model un aspect distinctiv, dar in acelasi contribuie la o mai buna vizibilitate.


Eleganta si confort

Instrumentar de bord

Plasat in mod optim, ecranul LCD de 7" ofera informatii importante despre modulde conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

LKAS Hyundai Santa Fe

Scaune incalzite si ventilate

Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

Scaune incalzite Hyundai Santa Fe

Mereu conectat

Volanul sportiv dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru a ramane mereu conectat. In plus, functia de incalzire ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna.

Volan sportiv Hyundai Santa Fe

Finisaje din piele

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate.

Finisaje Hyundai Santa Fe

Sistem automat de aer conditionat

Permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata, indiferent de durata calatoriei.

Clima Hyundai Santa Fe

Incarcare wireless

Santa Fe integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un Led amplasat deasupra suportului.

Incarcare wireless Hyundai Santa Fe

Cotiera centrala

Pentru mai mult confort, cotiera amplasata intre scaunele din fata dispune si de un compartiment de depozitare.

Cotiera Hyundai Santa Fe

Design interior

Noul Santa Fe beneficiaza de o arhitectura interioara rafinata si ergonomica. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, un spatiu incapator si o vizibilitate deosebita.

INTERIOR NEGRU - un singur ton

Interior negru Hyundai Santa Fe

INTERIOR BEJ - doua tonuri

Interior bej Hyundai Santa Fe

INTERIOR ROSU BURGUNDIA - doua tonuri

Interior rosu burgundia Hyundai Santa Fe


Performante excelente si tehnologii avansate pentru siguranta

Performante rutiere

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

2.2 CRDi - motor diesel

Motorul CRDi 2,2 litri cu tractiune integrala si transmisie automata in opt trepte dezvolta 200 CP (/ 147 kW) si are un cuplu de 440 Nm.
Consumul de combustibil in regim combinat, conform NEDC: 5.7 - 6.3 l / 100 km, emisiile de CO2, in regim combinat, conform NEDC: 150 - 165 g / km*).
Versiunea de 200 CP este disponibila cu tractiune integrala, precum si cu 8AT.

Motor diesel 2.2 Hyundai Santa Fe
Performante diesel Hyundai Santa Fe

Suspensie fata tip McPherson

Suspensie Hyundai Santa Fe

Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera un raspuns mai precis, pentru o calatorie mai confortabila.

Transmisie automata in opt trepte

Transmisie Hyundai Santa Fe

Motoarele pot fi asociate acum transmisiei automate in opt trepte, oferind o configuratie compacta si o transmisie rapida si economica.

Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

In modul Smart, sistemul se adapteaza stilului de conducere si conditiilor rutiere in timp real, comutand automat intre Eco, Sport si Comfort pentru a obtine performante optime.

HTRAC Hyundai Santa Fe


Noul Santa Fe dispune de tehnologii avansate de siguranta, pentru confortul conducatorului auto si al pasagerilor.

Protejeaza-i pe cei dragi

Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate. In plus, pentru imbunatatirea rigiditatii torsionale si a comportamentului la impact, modelul incorporeaza in proportie de 57% otel de inalta rezistenta.

Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier

Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCA detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale. Utilizand senzorii laterali spate, sistemul scaneaza 180 de grade zona din spatele vehiculului.

RCCA Hyundai Santa Fe

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.

LKA Hyundai Santa Fe

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA)

Utilizand tehnologia radar, BCA impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

BCA Hyundai Santa Fe

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

FCA Hyundai Santa Fe

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

SCC Hyundai Santa Fe


Un pachet cuprinzator de tehnologii de siguranta si confort

Portbagaj cu deschidere automata

Cu ajutorul aceastei caracteristici inteligente va asigurati ca veti avea intotdeauna spatiu suficient pentru a a deschide hayonul in siguranta.

Portbagaj automat Hyundai Santa Fe

Sistemul audio Krell

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Sistem audio krell Hyundai Santa Fe

5 ani garantie fara limita de kilometri

Fiecare Santa Fe comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.

Sistem audio krell Hyundai Santa Fe

Sistem de monitorizare 360°

Un nou sistem inovator de monitorizare, care utilizeaza o serie de camere plasate strategic pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa 360° in jurul autovehiculului. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Monitorizare 360 Hyundai Santa Fe

Sistem de navigatie

Suspensie Hyundai Santa Fe

Sistemul infotainment cu ecran de 8 inch integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate, permitand conducatorului sa ramane in permanenta atent la trafic. Cele doua aplicatii - Apple CarPlay si Android Auto - permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari online pentru diferite puncte de interes. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Motor Lifetime MapcareTM** care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software.

Sistemul Display Audio

Display audio Hyundai Santa Fe

Sistemul Display Audio ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7 inch LCD color.

Sistem de ajustare si control scaune fata

Ajustare scaune Hyundai Santa Fe

Pentru un plus de confort, scaunele frontale sunt reglabile cu opt moduri

Frana de mana actionata electric (EPB)

Frana electrica Hyundai Santa Fe

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla accesare a unui buton.

Controlul la distanta al geamurilor

Control geamuri Hyundai Santa Fe

Ai lasat geamurile deschise? Nici o problema. Acestea pot fi inchise de la distanta prin actionarea butonului de blocare.

Ornament de protectie

Ornament protectie Hyundai Santa Fe

Setul de protectie pentru praguri are rolul de a proteja impotriva zgarieturilor.

Memorare pozitie scaun

Memorie scaun Hyundai Santa Fe

Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite.

Sistem de sase airbaguri

Airbag Hyundai Santa Fe

Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.


Galerie foto Hyundai Santa Fe

Completeaza datele de contact si te vom contacta pentru a stabili programarea la Test Drive.

Multumim, te vom contacta in curand.

Te rugam sa verifici informatiile completate.

Te rugam sa introduci adresa de email.


*prin trimiterea mesajului ești de acord să salvăm și să folosim datele tale personale pentru a te contacta.

2 alte produse in aceeasi categorie

Schimba setarile de confidentialitate

Trimite intrebare pentru Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Fisierul nu trebuie sa depaseasca 2000 kb . Tipurile de fisiere acceptate sunt .png, .jpg, .doc, .txt, .pdf, .jpeg, .xls, .xlsx, .docx

*prin trimiterea mesajului esti de acord sa folosim datele tale personale pentru a raspunde si pentru scopul exprimat in campul mesajului.

  sau  
Produs adaugat cu succes la comparatie!